Latest Movie :

YILANLARIN ÖCÜ TÜRK SİNEMA FİLMİ-KADİR İNANIR-FATMA GİRİK FİLMLERİ İZLE







YILANLARIN ÖCÜ TÜRK SİNEMA FİLMİ-KADİR İNANIR-FATMA GİRİK FİLMLERİ İZLE




Yılanların öcü 1985 - Kadir inanır, Fatma Girik, Erdal özyağcılar, Serpil çakmaklı - Full HD Tek Parça Sansürsüz Yeşilçam Türk Filmi

Yılanların Öcü, Fakir Baykurt'un aynı isimli romanından ikinci kez beyaz perdeye uyarlanan 1985 yapımı film. Yönetmenliğini Şerif Gören yapmıştır. İlk filmin sansür kurulunca kesilen bazı bölümleri bu filmde mevcuttur. 1962 yapımı filmden bir başka farkı da renkli oluşudur. Uşak'ın Çınarcık köyünde çekilmiştir.

Kara Bayram karısı, annesi ve çocuklarıyla beraber sakin bir hayat süren, toprak işleriyle uğraşan bir çiftçidir. Komşuları Haceli, Bayram'ın evinin önüne ev yapmak için temel atar. Aslında temel iki aile arasındaki büyük düşmanlığın başlangıcına atılmıştır. Oysa ki en büyük hata Kara Bayram'ın evinin önünü satılığa çıkaran ve Haceli'yle bu toprağı satan muhtardır. Ancak Bayram ve Haceli gerçek suçluları aramaktansa,aralarında ezeli bir rekabete girmeyi seçerler. Irazca ve Bayram'ın Haceli'yle ait kerpiçleri yok etmesiyle aralarındaki anlaşmazlık bir savaşa dönüşecektir.

Share this article :

Yorum Gönder